Geschiedenis

Keukens Van Lommel: een succesverhaal doorheen de geschiedenis dankzij de tomeloze inzet voor het product
en voor de klant!

In 1991 richtte Herwig Van Lommel de NV Keukens Van Lommel op. In de beginperiode werd er nog gewerkt vanuit de ateliers te Westerlo (zonder toonzaal). Het aantal tevreden klanten nam zienderogen toe en al snel werd er beslist om aan de ateliers een toonzaal te openen. Het succes van deze toonzaal leidde er toe dat in 1999 een tweede toonzaal te Langdorp open ging.

Om te voldoen aan de vele wensen van de klanten op het vlak van materiaal- en kleurkeuze verhuisde de productie en het magazijn naar een nieuw bedrijfsgebouw op een industriegebied te Olen. Het klantenbestand bleef groeien en de administratie en maatschappelijke zetel werd in 2005 eveneens naar Olen verhuisd.

De toekomst blijft er positief uitzien, want de vraag naar onze kwaliteitskeukens op maat blijft groeien en in ieder geval wint de keuken steeds meer aan belang als gezellige en functionele leefruimte in de huidige leefcultuur.

Wie een keuken van Van Lommel aanschaft kiest voor: maatwerk, perfecte afwerking en kwaliteit, stiptheid, een enorme keuze aan materialen, een tomeloze inzet voor de klant
en een vlotte dienst na verkoop.

Onze interieuradviseurs, productiemedewerkers en eigen plaatsingsdiensten zorgen ervoor dat uw droomkeuken een realiteit wordt.

Door het vakmanschap en de combinatie van de juiste materialen en mensen realiseren we uw project stipt, volgens een perfecte timing en binnen uw budget.